Välj en sida

Massage

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Massage

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]Lovisa Hall är utbildad friskvårdsmassör , Reikimaster, certifierat medium och genomgår även en pågående utbildning i kinesiologi.  Intresset för andra människors hälsa och att kunna hjälpa andra till en kroppslig och själslig balans, har bara vuxit sig starkare med åren.  Lovisa arbetar med allt ifrån massage till att vägleda regressions resor. Hennes huvudsakliga fokus vid en behandling är att hjälpa till att lösa upp blockeringar som satt sig i kroppen, även om det orsakats av något man bär med sig från ett tidigare liv.  Ingen behandling hos mig är den andra lik. Jag jobbar helt med vad din kropp behöver för dagen, säger Lovisa. Som komplement till sin behandling använder sig Lovisa ibland av tarotkort och intuitiva meddelanden som hon tar emot under behandlingen. Hon är dock noga med att poängtera att hon inte spår i framtiden utan använder budskapen som stöd för att hjälpa kunderna att må bättre. Jag vill jobba med just din kropp och få den i balans. Det är mitt uppdrag och min styrka.    Personligt om mig Jag tror på änglar och de budskap de vill förmedla till oss människor. Jag har varit medial sen barnsben. Med åren har min mediala förmåga växt sig starkare och jag är nu helt öppen med vad jag ser och vill gärna dela med mig.

Personligt / bokningar.

Regressioner/tidigare liv

Varför ska man göra en och hur går det till och vad kan det leda till.

Jag ska här ge er min erfarenhet som regressions terapeut.

Att göra en regression kan många gånger ge svaret på varför vi känner så instinktivt för en situation, person eller plats. Det kan vara som att vi känner igen oss på en plats vi aldrig varit på eller vi möter en person vi direkt känner igen fast vi aldrig setts. Ibland kan vi ha kunskap som vi inte kan förklara. Vi kan svara fast vi vet att vi aldrig lärt oss det i det livet vi lever i just nu. Vi kan vara rädda för situationer tex vatten men vi vet att inget hänt i det här livet. Alla dessa situationer kan då ha aktiverat dina cellminnen. Cellminnen följer med oss från kropp till kropp och där lagras det saker ifrån våra tidigare liv ungefär som på en hårddisk på en dator, det finns där men det ska inte vara aktiverat i dina liv efter egentligen, men då och då aktiveras det upp ändå av olika anledningar trauman eller saker som ska bearbetas i det livet gör att det aktiveras på. Det är för att vi ska jobba med just det för vår personliga utveckling.

När man gör en regression går man tillbaka och tittar på olika tidigare liv och jag brukar be att få dem i prioritets ordning. Så vad menar jag med det jo att det liv som kan hjälpa dig att lösa upp något som du sitter fast i i det liv du lever just nu får komma upp. På så vis kan vi jobba och hjälpa det och få en förståelse.

Att kunna bryta och hjälpa cellminnena läka är mycket effektivt i regressioner enligt min uppfattning.

Att få en förståelse för vad för liv man har haft innan är en annan som kan hjälpa en på traven.

Blev du nyfiken på vad du har varit med om innan så tveka inte att boka in en regression hos mig.

Healing behandling.

Så vad är då healing?

Reiki är japanska och det består av två ord rei som betyder universell och ki som betyder livsenergi. Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod där man utgår ifrån att kropp och psyke hänger ihop i en helhet.

Reiki jobbar på felar olika plan samtidigt, dels har du den fysiska beröringen där du aktivirerar må bra hormoner i kroppen tex oxytocin som man kan känna av ordentligt efter en massage. Många barn med adhd behandlar man just med mjuka handpåläggningar då det har en lugnande effekt på dem. Reiki jobbar med kroppens naturliga läkningssystem och fyller på energiförrådet.

Det kan man göra genom rena handpåläggningar eller bara genom att hålla din hand ca 1 cm ovanför för att komma in i den andres energi banor ”aura”.

Fysiker har mätt frekvensen som healers sänder ut via en magnetisk puls ur händerna. Frekvensen healers sänder på är 8 hz. Man har även tittat på EEG som för en healer ligger på mellan 7.8-8 hz när de sänder healing.

Det här blir ganska intressant då vi även blandar in jordens magnetfält som ligger mellan 7.8-8 hz. Det kallas Schaumannvågor. Man har mätt fram att healers hjärnvågor med samma frekvens och tid som Schaumannvågorna. Båda hjärnhalvorna synkroniseras till denna våglängd.

Det man antar är att healer genom att gå på frekvensen på jordens magnetfält kan överföra den läkande kraften till klienten. Där finns det kraft.

Vad händer då när healern ger.

Vi består av 2/3 vatten i våra kroppar. När man tar emot healing så struktureras vattnet i kroppen, joniseringen påverkas och ph värdet. Och genom att det här påverkas så ändras också våra enzymers livsviktiga bioprocesser. Allt ska vara i en balans och det kan ändras med stress, dålig kosthållning, depression, medicinska preparat och så vidare. Vattnet när det är ostrukturerat har de två väteatomerna en vinkel på 105 grader, men när vattnet tar emot ny energi sträcks den ut till en vätelänk och blir 109 grader. Vatten består av 2 väteatomer kopplade i en vinkel med en syreatom i mitten.

Så healing är frekvenser som kan hjälpa kroppen att tillföra harmoni som i sin tur kan skapa läkning i kroppen.

Varmt välkommen att boka Lovisa Reiki Master

Biomagnetism

Har du fastnat och inte hittar vad som är fel i din kropp?

Kanske kan du tänka dig att prova en alternativ metod som kan bena ut vad din kropp vill säga dig. Med biomagnetismen kan vi testa igenom din kropp.

Genom att muskel testa precis som man gör i kinesiologin så testar man igenom hela kroppens organ och delar.

Om vi får en svag muskel när vi testar igenom kroppen, tittar vi på vad det kan vara för något patogena mikroorganismer, virus, bakterier, svamp, dysfunktioner eller parasiter.

Biomagnetism betyder att man lägger på magneter på den kroppsdel som har signalerat svagmuskel. Man lägger två olika magneter med motsatt polaritet och med samma frekvens. Magnetparen som appliceras på kroppen neutraliserar pH-värdet och återställer det till pH-värde 7. Att ha ett neutral ph värde i kroppen är det som man alltid bör sträva efter. Vi blir ofta försurade i våra kroppar av stress, kosthållning, träning etc.

Magneterna appliceras på kroppen med kläderna på och behandlingen är ca 20 minuter med magneterna jag kombinerar oftast biomagnetism med reiki healing vilket innebär en total behandlingstid på cirka 45 minuter.

Ofta räcker det med 1-3 behandlingar men vid dysfunktion, t ex vid besvär i sköldkörtlarna och prostata besvär kan det behövas flera behandlingar och även egen behandling hemma.

Jag är ingen läkare utan terapeut och jag är ett komplement till den traditionella sjukvården. Tillsammans kan vi hitta ett koncept med ändrad kost och leverne som kan hjälpa dig vidare till ett bättre mående. Och det kan ligga både fysiskt och psykiskt i din kropp.

Låter det här intressant och du blev nyfiken tveka inte att höra av dig eller boka en tid för en konsultation.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_separator type=”normal” border_style=””][vc_column_text]

Ansiktsmassage

Rengöring, peeling, massage, mask och avslutande creme. Produkter som används i behandling: Hudterapeutens val.

600 kr för 50 min

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_separator type=”normal” border_style=””][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Tillval i samband med ansiktsmassage :

(Kan ej betalas med friskvårdscheckar)

Porrengöring

150kr

Frans & brynfärg

250kr

Frans eller brynfärg

100kr

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_separator type=”normal” border_style=””][vc_column_text]

Avslappnande helkroppsmassage

En lätt avslappningsmassage, ej behandlande.

750 kr för 60 min

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_separator type=”normal” border_style=””][vc_column_text]

Avslappnande halvkroppsmassage

En lätt avslappningsmassage rygg och baksida ben, ej behandlande.

495 kr för 30 min

Nyhet!

Gua sha massage

Det är en gammal teknik i skrapmassage som kommer ifrån Kina ursprungligen. Den är ca 4000 år gammal och används med god framgång som smärtlindring vid förslitningsskador och kronisk värk i muskulatur och senfästen.
Gua sha sätter fart på qi ( din livsenergi), blod och vätskor i rörelse vid hudens yta. Behandlingen förbättra cirkulationen, får slaggprodukter som finns samlade i dina muskelceller att frigöras och lämna kroppen, vilket i sin tur gör att smärtan avtar.
En av orsakerna till att vi får ont anses vara rubbningar i blodflödet till kapillärerna och en ansamling av slaggprodukter i muskelcellerna.
Man skrapar längs meridianerna eller punkter där slagg ansamlats eller bindväven är hård.
Behandling ca 30-45 min. Efter behandlingen kan det uppstå röda märken där man skrapat. Du kan bli öm dagarna efter och få blåmärken. Vid ömhet rekommenderas ljummet vatten dagarna efter för att bli av med slaggprodukterna och hjälpa lymfsystemet.

Varmt välkommen att boka tid

Pris 750/Behandling tar ca 1 timme.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_separator type=”normal” border_style=””][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21533″ img_size=”medium” alignment=”right” style=”vc_box_rounded” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_animation=”none” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]