Köpvillkor

 

Köpvillkor för SveaWebPay Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Anias hud & skönhetsvård (org.nr 780422-0460 överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

 

Köpvillkor för SveaWebPay Delbetala

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa 08-51493113 för närmare information.
Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.
Allmänna villkor hittar du här.

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.

Leveransvillkor

Vid beställning av varor så packas och skickas de inom 24h. Normal leveranstid är 2-4 dagar med Postnord. Paketet hämtas ut på närmsta utlämningställe, vid mindre paket så kommer det direkt till brevlådan.

Fraktkostnad

Vid köp av varor för minst 500kr så skickar vi varorna fraktfritt inom Sverige. Vid order under 500kr så debiterar vi 40kr. Vi skickar endast inom Sverige.

Allergi eller reklamation

Om du skulle få en allergisk reaktion eller vill reklamera någon produkt som du handlat hos oss så vänligen kontakta oss på 08-56035727. En reklamation måste göras inom 2 veckor efter att vi skickat varorna och produkterna och kartonage måste vara obrutna. Om en återbetalning skulle bli aktuell så sätts pengarna in på det bankkonto/kontokort du betalat med.

Sekretess

Uppgifter som du uppger vid beställning används endast internt och förs ej vidare. Information ges endast till de som sköter betalningen.

 

Garanti

Vi är en auktoriserad återförsäljare av alla produkter vi säljer och köper endast från generalagenter i Sverige.